Zijn Met Zin Haptonomie- Ervaringen
16147
page-template-default,page,page-id-16147,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Ervaringen van cliënten

Onderstaand zijn reacties die ik van cliënten heb gehad met toestemming om te gebruiken.
Herkenbare details zijn gewijzigd of verwijderd, maar de ervaringen zijn echt.
Op www.google.com kunt u op de Zijn met Zin Haptonomie pagina meer recensies vinden.

Man, 40:

“Bewuster worden van je intuïtie. En er ook naar gaan handelen. Dat heeft Jiska bij mij toch mooi voor elkaar gekregen. Jiska heeft de kunst om de kern van je eigen “ik” te raken en het jezelf te laten ontdekken. Dat maakt het sterk. Niets is goed of fout. Het is zoals het is. Ik heb kunnen ontdekken wat goed voelt, wat bij mij past en daar concreet wat mee leren doen. En misschien belangrijk voor de heren: vooral op een niet-zweverige manier.”

 

Vrouw, 50:

“Toen ik in het voorjaar van 2019 met klachten als neerslachtigheid, angstgevoelens, onrust etc. bij mijn huisarts kwam was ik nogal verrast dat ik werd doorgestuurd naar Jiska i.p.v. medicatie voor overgangsklachten te ontvangen.
Zes jaar eerder was ik mijn man verloren en had toen rouwbegeleiding gehad, maar was nooit eerder met een psycholoog of haptotherapeut in gesprek geweest. Best spannende stap dus, maar wel één waar ik geen enkel beetje spijt van heb. Jiska wist, door de juiste vragen te stellen, haar op- en aanmerkingen, haar ideeën en gedachten, haar aanraking en uiteindelijk ook haar gave om echt (mee) te voelen mijn gedachtewereld, maar ook mijn gevoelens weer in een goede richting te brengen – een richting waar ik mee vooruit kan gaan i.p.v. in het verleden te blijven hangen. Waardoor ik de toekomst weer omarm en ook energie vind om nieuwe werelden te ontdekken”

 

Man, 34:

“Jiska heeft enorm goede zintuigen voor zichzelf en de ander. Zo heb ik dat in ieder geval aan den lijve ervaren. Voor mij een verrijking in het leren kennen van mijzelf. Dank je Jiska!” 

 

Man, 26:

“Ik had zo mijn twijfels of therapie me wel iets zou brengen. Dat therapie ook met luchtigheid en humor samen kan gaan, maakte dat ik graag naar de sessies toe ging, er zelfs naar uit ging kijken. Niet alleen praten maar ook een beetje uitgedaagd worden om mezelf krachtig neer te zetten. Mooi om te merken dat ik angst en verdriet kan voelen zonder dat ik mezelf een slapjanus vind, en mijn grenzen aan kan geven zonder superboos te worden.”

 

Vrouw, 21:

“Ik vond het fijn en voelde me veilig bij Jiska. Bij Haptotherapie voel ik echt dat ik niets fout kan doen en niks hoef. Alles is goed. Met hele kleine stapjes durfde ik daardoor iets meer echt mezelf te zijn.”