Zijn Met Zin Haptonomie- GZ-Haptotherapeute Jiska de Jonge
15473
page-template-default,page,page-id-15473,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

GZ-Haptotherapeute Jiska de Jonge

Al voor ik mijn fysiotherapiediploma had in 2003 had ik een haptotherapeutische behandeling bijgewoond en was ik meteen geraakt door het oordeelvrije, oprechte contact dat haptotherapie biedt.

Vanaf 2004 werkte ik als fysiotherapeut in de revalidatie en deed ik in Doorn de basisopleiding in de haptonomie van 2 jaar. In 2010 ben ik de Haptotherapie-opleiding gaan doen. In die jaren zijn ook mijn beide kinderen geboren en hebben we de haptonomische zwangerschapsbegeleiding gedaan, wat ik als zeer waardevol heb ervaren.

Het vak haptotherapie past, voor mijn gevoel, goed in mijn levensvisie. In contact met jezelf, in verbinding met elkaar. Iedereen is speciaal, precies zoals hij/zij is. Iedere ontmoeting vind ik altijd weer bijzonder.

Jiska

Vanuit onze beroepsvereniging is het vereist om je jaarlijks bij te scholen. Zelf vind ik dit niet alleen heel erg inspirerend en waardevol, maar ook erg leuk.
Hieronder de haptotherapeutische nascholingscursussen die ik heb gevolgd sinds mijn afstuderen in 2016:

  • Haptonomische zwangerschapsbegeleiding (8 dagen, Academie voor haptonomie te Doorn, afgerond in 2018)
  • Sexualiteit in de haptotherapie (3 dagen, D. Talma en N. v. Poppen)2019
  • Draagkracht en veerkracht; (2 dagen, D. Talma en N.v. Poppen) 2018
  • Haptotherapeutische relatiebegeleiding, 7 dagen, Synergos, afgerond in mei 2020
  • DSM V (najaar 2020)
  • 3 maanden Tantra mastermind
  • Cursus spreken en presenteren.
  • Presentie en Tastzin(cursus voor Haptotherapeuten): D. Talma en N. van Poppel
  • Neurofysiologie voor Haptotherapeuten (22)
  • Masterclass Ted Troost en Eric Elbers (22)