Zijn Met Zin Haptonomie - Relatiebegeleiding
16125
page-template-default,page,page-id-16125,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Relatiebegeleiding

Haptotherapeutische relatiebegeleiding is een vorm van therapie gericht op het verdiepen van de verbinding tussen jullie als partners. Het is gebaseerd op de haptonomie, waarbij de focus ligt op het bewustzijn vergroten van het gevoelsleven van jullie beiden, bij jezelf en bij elkaar. Tijdens de therapie wordt er gewerkt met aanraking, gesprekken en oefeningen om het contact en de communicatie tussen jullie te verbeteren.
De haptotherapeut ondersteunt de partners bij het opbouwen van wederzijds vertrouwen en begrip, het leren herkennen en uiten van hun gevoelens en behoeften, en het versterken van jullie emotionele en fysieke verbinding.

De therapie kan helpen bij verschillende relatieproblemen, zoals communicatieproblemen, conflicten, ontrouw, seksuele vraagstukken en moeite met intimiteit en verbinding. De nadruk ligt op jullie non-verbale relatie en dat houdt in dat in de sessies de nadruk ook ligt op doen en ervaren.

Deze begeleiding is mogelijk voor alle stellen, ook stellen die in een goede flow zitten samen maar verder willen verdiepen op het gebied van non-verbale communicatie en aanraken zijn heel welkom. Zie ook onder ‘workshops’ wat de opties zijn. (individueel of in een kleine groep)