Zijn Met Zin Haptonomie - Training/workshops
16128
page-template-default,page,page-id-16128,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Huidnodiging

Huidnodiging is een platform van waar Jiska de Jonge workshops geeft gericht op non-verbale communicatie en aanraken. Zowel individueel als voor stellen is er een workshop van een halve dag waarin er aandacht is voor hoe non-verbale communicatie ontstaat en wat het je oplevert om er bewuster van te zijn. Hoe raak je aan? Jezelf of de ander. Welke manieren van aanraken zijn er? Wat gebeurt er als ik onbewust getriggerd raak? Leer je behoeftes voelen en communiceren. Maar vooral, bekijk jezelf en de andere met nieuwe ogen en ga weer spelen, ontdekken en zien dat je jezelf beter kunt leren kennen en je partner ook, hoe lang je ook al bij elkaar bent. Je bent namelijk iedere dag weer anders. Geen oordelen, geen goed of fout, waarnemen, ervaren en delen.

Kijk op www.huidnodiging.nl voor meer info over de workshop voor stellen. informeer bij mij voor de individuele variant.

Stellen die begeleiding op dit vlak willen zonder anderen erbij kunnen terecht bij mij voor een los traject.

trainingen divers

Trainingen kunnen verschillende inhoud hebben.

  • basistraining haptonomie ( 1 of meerdere dagdelen, afgestemd op de vraag
  • Vitaal voelend : Hoe verhoudt voelen zich tot levenslust?
  • Burn-out voorkomen: Zin in je werk: voelend vitaal naar je werk? (over zingeving en zin voelen, kan ook als inspiratielezing worden gegeven)
  • Samengestelde workshop of training naar behoefte van de aanvrager.

Zijn met Zin organiseert ook af en toe events of spreekt op events: houd het in de gaten op instagram of via Facebook