Zijn Met Zin Haptonomie - Seksualiteit en haptotherapie
16112
page-template-default,page,page-id-16112,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Seksualiteit en haptotherapie

Seksualiteit is een thema dat al snel schaamte oproept. Als het niet stroomt in jezelf of tussen jou en een partner, kan dit effect hebben op je zelfbeeld, je energie en je levenslust. Omdat aanraken een belangrijk onderdeel van haptotherapie is, en daarbij alles in het lichaam gevoeld kan worden, kan het ook zo zijn dat je aspecten van je eigen seksualiteit ervaart tijdens de sessies. Onvervuld verlangen, onveiligheid, uitdoving van levenslust en libido. Mag jouw ervaring van seksualiteit er zijn en kun je dat voelen/ laten voelen. Of zit er veel schaamte en/of remming. Een van de aspecten daarbij is: Hoe voel en draag jij je mannelijkheid of vrouwelijkheid(of jouw combinatie van beiden)?

Binnen de haptotherapie bied ik je een veilige plek om jouw vragen op dit gebied te onderzoeken en uit te diepen. Ik realiseer me hoe kwetsbaar dit thema is. Het is heel nabij, maar altijd zonder seksuele handelingen en er wordt niet bewust opwinding opgewekt en zeker niet uitgeleeft. Er is speelruimte om te ontdekken wat jouw patronen hierin zijn en wat jou goed doet of juist niet, binnen een veilige oordeelvrije context.